Безкоштовна доставка по Києву та УкраїніКиїв → від 7500 грнОбласть → від 7500 грнУкраїна → від 10000 грн
Декоративно-оздоблювальні матеріали
Київ, Вернадського 26 Карта проїзду
Укр Eng рус

Карниз як елемент декору

Дата публікації: 12 серпня 2014

Карнизи, без перебільшення, є прикрасою будь-якого приміщення, які крім своєї основної функції, фіксації штор, ламбрекен або гардин, використовуються для створення певного індивідуального стилю кімнати. Якщо у вас з'явилося бажання прикрасити приміщення, зробити декор вікна або підкреслити вишукані гардини, то саме карниз допоможе вам у цьому питанні.

При виборі карниза кімнати для початку необхідно визначитися з матеріалом і квітів даного аксесуара. Адже тільки правильно підібраний карниз зможе органічно вписатися в інтер'єр приміщення і стане прекрасним декоруючих елементом, який допоможе підкреслити оригінальність стилю, а також індивідуальність смаку.

На сьогоднішній день придбати карнизи всіляких кольорів і відтінків пропонують безліч інтернет-магазинів, але якщо ви бажаєте придбати дійсно оригінальну та вартісну річ, то знайти її ви можете тільки у нас.

Наша компанія пропонує придбати металеві карнизи кольору сатину і античного золота з прямою або крученої трубою довжиною 1.6, 2, 2.4 і 3 м, яка монтується за допомогою подвійного або одинарного кронштейна. Кріплення штор здійснюється за допомогою затискного механізму розташованого на кільцях. Останні, до речі, бувають звичайного типу і безшумного.

Але родзинкою нашого магазину є не самі карнизи, а наконечники для них. Ми раді запропонувати вам великий асортимент даних аксесуарів самих різних форм і дизайну. Так, у каталозі нашого інтернет магазину ви знайдете наконечники квадратних, кубічних, конічних, вінтажних та інших найнесподіваніших форм, які декоровані кристалами та позолотою.

← Економні пластикові круглі карнизи для штор Багети Homestar (SachEx) — німецька якість за мінімальний бюджет →
Останні новини
Останні коментарі
Каталог товарів
Увага! Ми працюємо з 9 до 18 по буднях, у суботу з 10 до 16. Оформляйте замовлення онлайн у будь-який час, і ми з Вами зв'яжемося.
Онлайн допомога
?
Ваш кошик
Вы пока что ничего не добавляли в корзину :'(