Безкоштовна доставка по Києву та УкраїніКиїв → від 7500 грнОбласть → від 7500 грнУкраїна → від 10000 грн
Декоративно-оздоблювальні матеріали
Київ, Вернадського 26 Карта проїзду
Укр Eng рус
Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124
Робимо знижку 5%

Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124

219 грн шт
230
Знижка 5%
Рейтинг Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124
Поки ніхто не оцінював цей товар. Будьте першими :-)
Sticker wall логотип
Вища
якість
Доставка
  • Самовивіз з нашого магазину: Київ, Вернадського 26
  • По Києву ми доставляємо власною службою доставки за 1-2 дні
  • По Київській області так само можемо завезти-вартість уточнюйте у менеджерів
  • По Україні: службами доставок (Нова Пошта або Делівері). Яку службу оберете — такою і доставимо в будь-яке місто
Оплата
  • Готівкою кур'єру при доставці замовлення по Києву та області
  • Накладений платіж при отриманні замовлення на Новій пошті (відрізний товар тільки по передоплаті)
  • Переказ на картку Visa або Master Card
  • Оплата на ФОП, ТОВ як з ПДВ так і без ПДВ
Опис Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124
Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124 - декоративний елемент, що встановлюється вздовж нижньої частини стіни з метою прикриття стику між стіною та підлогою. Завдяки наявності клейової основи легко монтується без використання додаткових матеріалів. Плінтус, аналогічно всім різновидам вінілових покриттів, доступний у різних варіантах принтів, включаючи різноманітність кольорів, візерунків та текстур, що імітують натуральні матеріали. Він є ідеальним доповненням для різноманітних інтер'єрних рішень.

Матеріал: полівінілхлорид (PVC).
Розмір: 5000x100x2 мм.
Вага: 173 грам.
Фактура: рівна з імітацією натуральних матеріалів. Поверхня глянсова чи матова.

Плінтус є багатошаровою конструкцією, що включає:

1. Полімерний шар, що запобігає потертості та невеликим механічним пошкодженням, забезпечуючи тривалий термін служби. УФ-захист сприяє збереженню насиченості кольору та запобігає вигоранню, підтримуючи естетичний вигляд плінтуса.
2. Декоративний шар: високоякісний кольоровий друк на плівці, що повністю імітує текстуру природних матеріалів завдяки чіткому та детальному зображенню.
3. Основний шар полівінілхлориду (ПВХ): полімер, що складається з довгих ланцюгів молекул вінілхлориду з атомами хлору, що забезпечує стійкість до хімічних впливів. ПВХ є пружним та удароміцним матеріалом з низькою вагою.
4. Фольгований шар: має властивість відображення теплових хвиль, що мінімізує теплові втрати та покращує теплоізоляцію приміщення.
5. Клейовий шар: безпечна основа з високою адгезією.
6. Захисна силіконізована плівка: оберігає клейовий шар від пересихання та забруднення, легко знімається під час монтажу.

Температурний режим:

Вплив підвищених температур може призвести до зміни форми. У разі встановлення плінтуса у кухонній зоні поруч із джерелами вогню рекомендується проводити установку на відстані 30-50 сантиметрів.

Області застосування:

Підходить для внутрішніх оздоблювальних робіт, таких як декорування стін у різних типах житлових приміщень (кухня, ванна кімната, вітальня, дитяча або спальня, вхідна зона) та комерційних об'єктах (офіси, зони прийому, магазини, салони краси, фітнес-центри, громадські місця , майстерні), а також для оновлення меблів, дверей та інших рівних поверхонь.

Властивості та переваги матеріалу:

1. Простий монтаж: Завдяки шару, що самоклеїться процес укладання стає швидким і легким, не вимагаючи використання додаткового клею, матеріалів або професійних навичок. Плінтус укладається стик у стик, легко обрізається ножицями чи монтажним ножем, не розходиться між смугами, не набухає та не деформується. Відсоток обрізу складає всього 1%, що робить його чудовим вибором для стін.

2. Вологостійкість: Вінілові плінтуси стійкі до вологи, що робить їх ідеальним рішенням для ванних кімнат, кухонь та інших приміщень з підвищеною вологістю. Матеріал також стійкий до впливу пари та запобігання утворенню плісняви. Плінтус підходить для створення фартуха на кухні і може бути встановлений на відстані не менше ніж 30-50 сантиметрів від плити.

3. Довговічність: Міцність та зносостійкість вінілу забезпечують довгий термін служби плінтуса, зберігаючи його початковий стан.

4. Естетика: Широкий вибір дизайнів, що імітують натуральні матеріали, дозволяє підібрати плінтус, що поєднується з вініловим покриттям.

5. Легкий догляд: Вініл легко чиститься та не вимагає спеціальних засобів для догляду.

6. Екологічна безпека: Вінілові плінтуси виробляють із відновлюваних ресурсів, а сам матеріал безпечний для здоров'я та навколишнього середовища.

Розрахунок необхідного обсягу матеріалу:

1. Виміряйте довжину поверхні, яку плануєте обклеїти, підрахувавши периметр приміщення. Наприклад, якщо довжини стін становлять 5,60 м та 3,20 м, то периметр приміщення Р = 5,62+3,22=17,6 м.

2. Розділіть отриманий периметр на довжину одного рулону плінтуса (5 м) і округліть результат у велику сторону: 17,6/5 = 3,52, заокруглено до 4 рулонів.

3. Врахуйте можливі відходи, пов'язані з підрізуванням плінтуса в процесі монтажу, і рекомендується додати до розрахунку щонайменше 1 рулон про всяк випадок.

Монтаж:

1. Вініловий плінтус у рулоні може бути встановлений на різні поверхні, такі як старий лінолеум, кахель, плитка, паркет, ламінат, скло, фарба, ґрунтований бетон з невеликими нерівностями та дрібними вибоїнами без необхідності спеціальної попередньої підготовки поверхні. Однак, якщо поверхня має побілку, потрібне попереднє очищення.

2. Приміщення, в якому здійснюється монтаж, має бути сухим, з температурою повітря від +15 до +20 градусів.

3. Переконайтеся, що поверхня, на яку планується встановити плінтус, чиста, суха та рівна. Усуньте будь-який пил, бруд або масло з поверхні, при необхідності вирівняйте поверхню ґрунтовкою і дайте їй висохнути не менше 4 годин.

4. Поступово знімайте захисну плівку зі зворотного боку рулону, щоб оголити клейку поверхню.

5. Починайте встановлення з одного кута, акуратно притискаючи плінтус до поверхні, стежачи за тим, щоб він встановлювався рівно і акуратно, уникаючи утворення бульбашок або складок.

6. При необхідності можна обрізати плінтус, використовуючи канцелярський ніж або ножиці, щоб підігнати його під потрібний розмір, особливо біля країв та в кутах поверхні.

7. Щільно притискайте плінтус до поверхні рукою або гумовим валиком, забезпечуючи хороше зчеплення між ним та основою.
Характеристики Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124
Бренд Sticker wall
Найменування Самоклеючий плінтус
Матеріал PVC
Тип Самоклеючий основа
Довжина 500
Товщина 0.2
Ширина 10
Колір Коричневий
Стилізація Дерево
Відео Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002124

Додати відгук

шicть пoмнoжити нa сім = 

Відгуки та запитання

Всього відгуків: 0
Самоклеючийся плінтус зі схожими характеристиками
← Плінтус вініловий самоклеючий Sticker wall 5000*100*2мм (D) SW-00002123 Плінтус РР самоклеючий білий Sticker wall 2300*140*4мм (D) SW-00001808 →
Останні новини
Останні коментарі
Каталог товарів
Увага! Ми працюємо з 9 до 18 по буднях, у суботу з 10 до 16. Оформляйте замовлення онлайн у будь-який час, і ми з Вами зв'яжемося.
Онлайн допомога
?
Ваш кошик
Вы пока что ничего не добавляли в корзину :'(